This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. închide

Cele mai cumpărate

Ergometru HAMMER Cardio XTR

Ergometru HAMMER Cardio XTR

2 647,45 lei Tax included
Banca abdominala HAMMER AB Roller

Banca abdominala HAMMER AB Roller

223,62 lei Tax included
Crosstrainer HAMMER Ellyptech CT6

Crosstrainer HAMMER Ellyptech CT6

2 243,84 lei Tax included

Speciale

Momentan, nicio recomandare

Urmareste comanda Urgent Cargus

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Termenul de livrare este de 24-48 ore, iar in conditiile in care comanda a fost efectuata in weekend aceasta va fi expediata luni prin intermediul  curierului Urgent Cargus. Se poate opta chiar si pentru livrare sambata. Actele de insotire a marfii livrate (factura fiscala, bon fiscal, certificat de garantie, traducere documentatie) se afla in plicul din spatele documentului situat pe colet (AWB-ul de livrare al curierului). Costurile de transport se calculeaza automat si pot varia in functie de dimensiunile si greutatea coletului, a adresei de livrare si a modalitatii de plata. In cazul in care livrarea produsului/produselor nu se efectueaza  in orasele partenerilor URGENT CARGUS, costul kilometrilor suplimentari va fi suportat de catre client (valabil si in cazul transportului gratuit pentru comenzi de peste 1000 lei).

Politica de retur 

Conform legislatiei in vigoare clientul poate opta pentru returul produselor, nemotivat si fara penalitati, daca acesta se efectueaza  in termenul de 10 zile de la primirea coletului si daca produsul se afla in aceeasi stare in care a fost livrat de catre comerciant, inclusiv insotit de documentele aferente (factura fiscala, manual de utilizare, bon fiscal etc.). In acest caz, clientul va suporta cheltuielile de retur.

Adresa de retur: Ketler Tohami Sport SRL, Str. Lizeanu, nr. 35, sector 2, Bucuresti.

Dupa receptionarea produselor de catre noi, rambursarea sumei (costurile de transport vor fi deduse din suma de rambursat)  se va efectua in 20-25 de zile.


Menu